PET ZLATNIH MEDALJA ZA „PODRUME VUKOJE 1982“ NA AMERIČKOM VINSKOM OCJENJIVANJU

America awards 2021

„Podrumi Vukoje 1982“ su osvojili pet zlatnih medalja za svoja vina na prvom ovogodišnjem velikom vinskom takmičenju „America Wine Awards 2021“ održanom u Sjedinjenim Američkim Državama čime su dobili i direktnu preporuku za najprestižnije hotele i restorane u Sjedinjenim Američkim Državama koji imaju Michelin zvjezdice.

Zlatne medalje dodjeljene su za: Pročitaj više “PET ZLATNIH MEDALJA ZA „PODRUME VUKOJE 1982“ NA AMERIČKOM VINSKOM OCJENJIVANJU”

bijeli grozd

Regionalni Trofej za vinski turizam i kvalitet vina/ Vrhunac uspješne godine za Podrum Vukoje 1982

U četvrtak, 23. 11.2017. godine uoči 12. Međunarodnog festivala VinoCom, u svečanom tonu u  Zagrebačkom  Esplanade Hotelu, održana je 6. po redu dodjela Bijelog grozda, nagrade najboljim vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam i pojedincima koji svojim aktivnostima doprinose razvoju i promovisanju vinske kulture. Pročitaj više “Regionalni Trofej za vinski turizam i kvalitet vina/ Vrhunac uspješne godine za Podrum Vukoje 1982”

awc-page-001

TRIJUMF VINARIJE VUKOJE NA NAJVEĆEM OCJENJIVANJU AWC U BEČU

Na prije par dana završenom najvećem zvanično priznatom vinskom takmičenju na svijetu, AWC Vienna čiju je organizaciju u svrhu dodjeljivanja nagrada odobrila Evropska Unija, vina  vinarije „Podrumi Vukoje 1982“ osvojili su 16 velikih priznanja, zlatnih i srebrenih medalja kao i  pečata kvaliteta. Pročitaj više “TRIJUMF VINARIJE VUKOJE NA NAJVEĆEM OCJENJIVANJU AWC U BEČU”

Untitled-1

Veče Libanske kuhinje sa chef-om Veselinom Vesom Mrakićem u Vinskoj Galeriji

Veselin Veso Mrakić, vlasnik kultnih restorana „Bistro des  Begrues“ i „Brasserie la Baloise“ u Ženevi, poštovalac francuskog kulinarskog umijeća i kreator i promotor libanske kuhinje u Dubaiju, Londonu, Azurnoj obali i mnogim drugim svjetskim gastro destinacijma u petak, 23. juna 2017. godine po prvi put u svom gradu, u Vinskoj galeriji “Vukoje”, sprema za vas promo menu. Pročitaj više “Veče Libanske kuhinje sa chef-om Veselinom Vesom Mrakićem u Vinskoj Galeriji”

diplome 1-page-001

Velika nagrada za Vranac

Vranac Rezerva 2010 dokazao je još jednom potencijal ove sorte sa Trebinjskog teroara i to u konkurenciji čak 9.080 uzoraka vina iz pedeset zemalja i pred žirijem sastavljenim od 320 kupaca, enologa, somelijera i novinara čiji je zadatak bio da otkriju najzanimljivija vina za Svjetsko vinsko tržište. Jedini smo ispred svih bosanskohercegovačkih vinarija osvojili medalju na prestižnom ocenjivanju Concours Mondial de Bruxelles koje se održalo od 5.do 7. Maja ove godine u Španskom Valjadolidu.