Svjetski jet-set u Vinskoj Galeriji Vukoje

Pored mnogobrojnih svjetski poznatih lica koja na početku sezone pohode Vinsku Galeriju Vukoje stigla je i Monica Bellucci sa proslavljenim režiserom Emirom Kusturicom i poznatom glumicom Slobodom Mićalović. U opuštenoj atmosferi su uživali u zanimljivoj eno-gastro ponudi ovog elitnog objekta. Monica Bellucci je posebno izrazila zahvalnost kreatoru vina Vukoje g-dinu Radovanu Vukoje kome je tom prilikom nesebično dijelila komplimente i pohvale za kvalitet vrhunskih vina Podruma Vukoje.

Vinsku Galeriju su posjetili i najveći svjetki naftni magnati na čelu sa presjednikom kompanije Lukoil Vagitom Alekperovim koji je takođe bio impresioniran kvalitetom Hercegovačkog Vranca i Hercegovačke Žilavke Vukoje kao i posluženim hercegovačkim delicijama koje kreira poznati chef Vladan Simić. Ponovni susret i druženje već je najavljen i za sledeću godinu u ovom velelepnom kompleksu Podruma Vukoje 1982.

Posjete poznatih Vinskoj Galeriji Vukoje u ovolikom broju nisu slučajnost budući da je ovo jedini turističko-ugostiteljski kompleks na ovim prostorima koji je ove godine uvršten u najpoznatije svjetske gastronomske vodiče i predstavlja nezaobilaznu tačku  za sve eno-gastro hedoniste.