Veče Libanske kuhinje sa chef-om Veselinom Vesom Mrakićem u Vinskoj Galeriji

Untitled-1

Veselin Veso Mrakić, vlasnik kultnih restorana „Bistro des  Begrues“ i „Brasserie la Baloise“ u Ženevi, poštovalac francuskog kulinarskog umijeća i kreator i promotor libanske kuhinje u Dubaiju, Londonu, Azurnoj obali i mnogim drugim svjetskim gastro destinacijma u petak, 23. juna 2017. godine po prvi put u svom gradu, u Vinskoj galeriji “Vukoje”, sprema za vas promo menu.

Ovaj Trebinjac, karijeru vrhunskog šefa započeo je u čuvenom dubrovačkom hotelu „Argentina“, nastavio je u najpoznatijim restoranima i zimskim centrima Švajcarske, a svoje kulinarsko umijeće afirmše i otvaranjem svojih restorana u Ženevi.

Vrlo brzo njegova dva restorana,  „Bistro des  Begrues“ i „Brasserie la Baloise“ u Ženevi gosti nazivaju kultnim kulinarskim mjestima, a Veso svoju 30-ogodišnju karijeru i ljubav prema francuskoj kuhinji, koja je i njegova baza,  posvećuje orijentalnoj kuhinji sa akcentom na libansku i otvara dva  restorana u Libanu,  „Souk el Tayeb“ i „Tawlet“ koja i danas vodi.

Sa posebnim ponosom pozivamo vas  da u petak, 23. juna 2017. godine, sa početkom u 20h,  dođete u Vinsku galeriju “Vukoje” gdje će  ovaj vrsni šef i naš veliki prijatelj kuhati samo za vas i vaša čula spojiti sa orijentalnom kuhinjom, domaćim namirnicama i vrhunskim vinima “Vukoje”. Orijent  na krovu Trebinja! Treba li išta više?