Vinska Galerija, Villa Pergola i Vinarija Vukoje nezaobilazne tačke turističkog obilaska prema ocjenama svjetskih Turističkih portala

FullSizeRender (7)

Prema recenzijama i ocjenama portala Tripadvisor i Booking.com kao vodeći svjetski putnički web portali u mnoštvu turistički primamljivih destinacija izdvojili su Vinsku Galeriju Vukoje, Villu Pergolu i Vinariju Vukoje kao mjesta koja su, a prema ocjenama zadovoljnih korisnika, vrlo atraktivna i van naših granica turistima poznata.

 

Uopšte posmatrajući ljudi nikad više u istoriji nisu putovali, a pritom sa lakoćom dolaze do informacija upravo zahvaljujući Internetu. To ne znači da tradicionalne turističke agencije svoj posao ne obavljaju vrhunski, već samo činjenicu da Internet uz pomoć specijalizovanih sajtova počinje da predstavlja ključno mjesto odluke potencijalnog turiste, koje mjesto odabrati za putovanje, gdje rezervisati smještaj, šta obići …

Samo da se podsjetimo “Podrumi Vukoje 1982” više od 30 godina se bave ograničenom proizvodnjom vrhunskih vina i alkoholnih pića. U okviru kompanije posluje “Vinska Galerija Vukoje” prva vinska galerija u Jugoistočnoj Evropi koja se nalazi na petom i šestom spratu sa panoramskim pogledom na grad Trebinje i naše vinograde i sa predivnim botaničkim vrtom na samoj vinariji ukupnog kapaciteta 300 osoba. Samo u 2016. godini naš vinski put je posjetilo više desetina hiljada enofila te iskrenih zaljubljenika u vina Vukoje. Uspješnost poslovanja i turističke prepoznatljivosti sa ocjenom 9,4 i oznakom Izvanredno, koju je dodijelio portal Booking.com, a prema zadovoljstvu velikog broja turističkih hodočanika, nastavlja i naša “Villa Pergola”. To je jedinstveni vinski hotel, sa deset moderno opremljenih soba kapaciteta 20 kreveta čije boje, namještaj i imena reflektuju Hercegovinu  kroz samoniklo ljekovito bilje. Hotel je udaljen 500 metara od centra Trebinja i 300 metara od “Podruma Vukoje 1982” i Vinske Galerije Vukoje.

Dokaz naše uspiješnosti, već sada u predsezoni, pokazuje želja iskrenih hedonista da budu dio naše priče i članovi naše vinske porodice, a sve sa željom da u našim restoranima  istražuju hercegovačku kuhinju u kombinaciji sa vinima od kako autohtonih tako i internacionlnih sorti vinove loze zasađenih na kamenu kojim je nekad proticala najveća ponornica Evrope.